Looking For Anything Specific?

Beşiktaş Sergen Yalçın Son Dakika - Son dakika! Beşiktaş Sergen Yalçın ile anlaşma sağladı! : Beşiktaş kulübü, sözleşme görüşmeleri devam eden teknik direktör sergen yalçın ile ilgili sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

Beşiktaş Sergen Yalçın Son Dakika - Son dakika! Beşiktaş Sergen Yalçın ile anlaşma sağladı! : Beşiktaş kulübü, sözleşme görüşmeleri devam eden teknik direktör sergen yalçın ile ilgili sosyal medyadan paylaşımda bulundu.. Beşiktaşta son dakika sergen yalçın gelişmesi. Bugün haberlerinde son durum nedir? Beşiktaş yönetimi ile sergen yalçın arasındaki ikinci buluşma gerçekleşti. Son dakika spor haberine göre; Beşiktaş'ta ahmet nur çebi, emre kocadağ ve sergen yalçın'dan oluşan üçlü zirve gerçekleşti.

Beşiktaş, sergen yalçın'la 1.5 yıl için anlaştı… yönetimin kısa bir süre içinde açıklama yapması bekleniyor. Beşiktaş, abdullah avcı'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna sergen yalçın'ı oturttu. Son dakika spor haberleri için aşağıya kaydırın. Beşiktaş, teknik direktör sergen yalçın'la 1.5 yıllık anlaşmaya vardı. Beşiktaş, abdullah avcı'dan boşalan teknik direktörlük görevine eski futbolcusu sergen yalçın'ı getirdi.

Son dakika! Beşiktaş Sergen Yalçın ile anlaşma sağladı!
Son dakika! Beşiktaş Sergen Yalçın ile anlaşma sağladı! from iaahbr.tmgrup.com.tr
Beşiktaşta sergen yalçın'da yeni sözleşme düğümü. 12 haziran 2021, cumartesi 16:40 son. Beşiktaş'ta ahmet nur çebi, emre kocadağ ve sergen yalçın'dan oluşan üçlü zirve gerçekleşti. Yılan hikayesine dönen anlaşma sonunda sağlandı. .ve antalyaspor mücadelelerinde takımı yalnız bırakan sergen yalçın hakkında bir açıklama yayınladı. 27 ocak 2020 pazartesi 15:39 | son güncelleme: Yoksa sergen yalçın son dakika başka bir kulübe göz kırpacak mı? Beşiktaş yönetimi ile teknik direktör sergen yalçın arasında yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı.

Bu sezon lige iyi bir başlangıç yapamayan takımlardan biri de beşiktaş.

Bu sebeple sergen yalçın'ın beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olma ihtimalinin yüksek olduğu biliniyor. Son dakika haberine göre, beşiktaş kulübü asbaşkanı emre kocadağ, geride kalan sezonu çifte kupayla kapatan teknik direktör sergen yalçın ile 1 senelik anlaşma sağladıklarını söyledi. Beşiktaş'ta beklenen sergen yalçın açıklaması geldi. Malatyaspor'dan karşılıklı olarak anlaşarak ayrılan sergen yalçın'ın sezonun ikinci yarısında beşiktaş'ın başında yer alacak. Bugün haberlerinde son durum nedir? Son dakika spor haberleri için aşağıya kaydırın. Yönetim yine transferleri son dakika yapacak belli oldu. Sezonu süper lig ve ziraat türkiye kupası şampiyonlukları ile kapatan beşiktaş, teknik direktörü sergen yalçın ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Beşiktaş yönetimi ile teknik direktör sergen yalçın arasında yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Abdullah avcı ile yollarını ayıran ahmet nur çebi yönetimi sergen yalçın ile prensip anlaşmasına vardı. Son dakika sergen yalçın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. 27 ocak 2020 pazartesi 15:39 | son güncelleme: Yapılan görüşmeler sonucu beşiktaş, sergen yalçın ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardı.

Bugün haberlerinde son durum nedir? Bu sebeple sergen yalçın'ın beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olma ihtimalinin yüksek olduğu biliniyor. Haberler spor haberleri futbol haberleri son dakika: Beşiktaş yönetimi ile teknik direktör sergen yalçın arasında yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Yönetim yine transferleri son dakika yapacak belli oldu.

Son Dakika | Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'dan transfer ...
Son Dakika | Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'dan transfer ... from i4.hurimg.com
Beşiktaş 'ta son dakika gelişmesi. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Beşiktaş'ta teknik direktör sergen yalçın'ın görevde kalıp kalmayacağı hala netlik kazanmadı. Son dakika spor haberleri için aşağıya kaydırın. Beşiktaş, teknik direktör sergen yalçın'la 1.5 yıllık anlaşmaya vardı. Son dakika haberine göre, beşiktaş kulübü asbaşkanı emre kocadağ, geride kalan sezonu çifte kupayla kapatan teknik direktör sergen yalçın ile 1 senelik anlaşma sağladıklarını söyledi. 2.5 milyon euro'dan geri adım atmayan sergen yalçın ise son olarak 2.2 milyon euro'ya (22.3 milyon tl) inebileceğini belirtti. Beşiktaş başkanı ahmet nur çebi, avcı' dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için sergen yalçın konusunda ısrarcı olacak mı?

Son olarak yeni malatyaspor'u çalıştıran sergen yalçın, birkaç hafta önce görevinden istifa etmişti.

Son olarak yeni malatyaspor'u çalıştıran sergen yalçın, birkaç hafta önce görevinden istifa etmişti. Son dakika haberine göre, beşiktaş kulübü asbaşkanı emre kocadağ, geride kalan sezonu çifte kupayla kapatan teknik direktör sergen yalçın ile 1 senelik anlaşma sağladıklarını söyledi. Beşiktaşta sergen yalçın'da yeni sözleşme düğümü. Beşiktaş kulübü, teknik direktörülük için sergen yalçın ile anlaştı. İşte takımın başında antrenmana çıkacağı tarih. A spor yorumcusu hıncal uluç, beşiktaş'ın gündemine dair çarpıcı uluç, sergen yalçın geldiği ilk günden beri beşiktaş kulübü başkanı ahmet nur çebi'ye laf sokuyor. Malatyaspor'dan karşılıklı olarak anlaşarak ayrılan sergen yalçın'ın sezonun ikinci yarısında beşiktaş'ın başında yer alacak. Beşiktaş yönetimi ile teknik direktör sergen yalçın arasında yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Son dakika beşiktaş haberleri futbolarena'da! Beşiktaş başkanı ahmet nur çebi, avcı' dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için sergen yalçın konusunda ısrarcı olacak mı? Yılan hikayesine dönen anlaşma sonunda sağlandı. Beşiktaş'ta beklenen sergen yalçın açıklaması geldi. Beşiktaş 'ta son dakika gelişmesi.

Beşiktaş başkanı ahmet nur çebi, avcı' dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için sergen yalçın konusunda ısrarcı olacak mı? Yapılan görüşmeler sonucu beşiktaş, sergen yalçın ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardı. Beşiktaş yönetimi ile teknik direktör sergen yalçın arasında yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Beşiktaş futbol takımı teknik direktörlüğüne sergen yalçın getirildi. 2.5 milyon euro'dan geri adım atmayan sergen yalçın ise son olarak 2.2 milyon euro'ya (22.3 milyon tl) inebileceğini belirtti.

Son dakika haberi: Beşiktaş yönetimi, Sergen Yalçın'ın ...
Son dakika haberi: Beşiktaş yönetimi, Sergen Yalçın'ın ... from img3.aksam.com.tr
Beşiktaş kulübü, teknik direktörülük için sergen yalçın ile anlaştı. 4.haftası oynanan süper lig'de sadece bir galibiyet alan ve son 3 maçta yalnızca 1 puan toplayan beşiktaş'ta sergen yalçın ile yönetim arasındaki ipler iyice gerildi. Yılan hikayesine dönen anlaşma sonunda sağlandı. Beşiktaş futbol takımı teknik direktörlüğüne sergen yalçın getirildi. Yönetim yine transferleri son dakika yapacak belli oldu. A spor yorumcusu hıncal uluç, beşiktaş'ın gündemine dair çarpıcı uluç, sergen yalçın geldiği ilk günden beri beşiktaş kulübü başkanı ahmet nur çebi'ye laf sokuyor. Yoksa sergen yalçın son dakika başka bir kulübe göz kırpacak mı? İşte takımın başında antrenmana çıkacağı tarih.

Beşiktaş 'ta son dakika gelişmesi.

Beşiktaşta sergen yalçın'da yeni sözleşme düğümü. 13.06.2021 14:44 dünyaca ünlü golcü diego costa, beşiktaş'a çok yakın. Haberler spor haberleri futbol haberleri son dakika: Beşiktaş yönetimi ile sergen yalçın arasındaki ikinci buluşma gerçekleşti. Son dakika spor haberleri için aşağıya kaydırın. Yılan hikayesine dönen anlaşma sonunda sağlandı. Yapılan görüşmeler sonucu beşiktaş, sergen yalçın ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardı. Beşiktaş'ta ahmet nur çebi, emre kocadağ ve sergen yalçın'dan oluşan üçlü zirve gerçekleşti. Son dakika haberine göre, beşiktaş kulübü asbaşkanı emre kocadağ, geride kalan sezonu çifte kupayla kapatan teknik direktör sergen yalçın ile 1 senelik anlaşma sağladıklarını söyledi. Beşiktaş kulübü, teknik direktörülük için sergen yalçın ile anlaştı. Beşiktaş ile sergen yalçın anlaştı. Beşiktaş, abdullah avcı'dan boşalan teknik direktörlük görevine eski futbolcusu sergen yalçın'ı getirdi. En son sergen yalçın haberleri anında burada.

Beşiktaş ile sergen yalçın anlaştı sergen yalçın son dakika. Çebi ile sergen yalçın'ın ilk fırsatta yüz yüze görüşme yaparak detayları konuşacağı ifade edildi.

Posting Komentar

0 Komentar